Kako do OKC Palach

Iako je pomalo i skriven od znatiželjnih pogleda zidovima legendarne Kružne ulice, Palach se nalazi u samom centru Rijeke, poput srca koje pumpa pozitivne vibracije u ostatak grada. Pored bivše Riječke banka (Erste Banka) na Jadranskom trgu prođi kroz sumnjivo usku ulicu kako bi pronašao ovu oazu alternative i undergrounda.

Autobusni kolodvor Žabica udaljen je svega 5 minuta laganog hoda od Palacha, a od željezničkog kolodvora 15 ili jednu autobusnu stanicu bilo kojom linijom u smjeru centra grada.

Javni prijevoz

Do Palacha se može lako doći javnim prijevozom od svuda u Rijeci budući da većina autobusnih linija prolazi kroz strogi centar grada gdje je i vaš krajnji cilj.

Automobil

Ukoliko dolazite automobilom u bliskom okruženju postoji nekoliko parkirališta koja možete odabrati, ali nemojte od previše zabave zaboraviti gdje ste ga parkirali. Ako nemate vlastiti automobil, uvijek se možete obratiti nekoj od mnogih taxi službi koje djeluju na gradskom području.

Alternativni načini dolaska

U skorom vremenu u klubu će biti dostupan i teleport pad kako bi se brzinom svjetlosti mogli mogli stići na zadnju gratis rundu. Naša preporuka je naravno dolazak biciklom kao najzdravijim i ekološki najprihvatljivijim prijevoznim sredstvom, ali odmah upozoravamo na opasnost od naglih uzbrdica diljem grada.