Učestala pitanja

 Q: Kako doći do Palacha?

A: Pogledaj rubriku “Kako do OKC Palach”, imaš detaljne upute.

Q: Vikend dolazi, pomozite mi da se dobro zabavim!

A: Brzo klik na rubriku “Događanja”, tamo su ti sve informacije o skorim koncertima i partijima, kao i o ostalim događanjima kojima možeš doživjeti i biti dio noćnih avantura u Palachu.

Q: Gdje mogu nabaviti svoje ulaznicu za koncerte, što ako se rasproda?

A: Ulaznice za svaki događaj možete kupiti prije samog događaja u Palachu, a ovisno o organizatoru ulaznice mogu biti dosputne u različitim prodajnim sustavima. Pratite naše Facebook događaje gdje možete saznati sve pojedinosti.

Q: U koliko sati svira moj najdraži opskurni elektro-hard-melody-gipsy-core-ska-metal bend?

A: Također u rubrici “Događanja“, a takve detalje najčešće imaš i na facebook eventu. Nemaš facebook da provjeriš? – Blago tebi 🙂

Q: Kada najkasnije mogu doći popiti još jednu putnu?

A: Trenutno, prostori Palacha su otvoreni samo za vrijeme pojedinih događaja, s uključenom ugostiteljskom ponudom. o međutim ne znači da je Palach u potpunosti zatvoren! Možete nas u bilo koje doba kontaktirati ukoliko želite raditi i djelovati u omladinskom kulturnom centru

Q: Znate i sami da je recesija, koliko će mi novčanik patiti nakon jedne noći?

A: Ne brini, ne možeš potrošiti više nego što imaš kod sebe. A kod nas prije samog događaja uvijek spremimo odlične akcije, a imamo i sretne sate s kojima je i ovako povoljna cuga još jeftinija.
Saznaj više u rubrici “Ugostiteljstvo“.

Q: Izgubio/la sam jaknu / novčanik / ključeve / grudnjak na koncertu, što da radim?

A: Prošetaj se Korzom natrag u Kružnu i pitaj drage ti šankere jesu li nešto pronašli. Ako je tamo možeš odmah početi piti od sreće, a ako nije onda od tuge. U svakom slučaju dobro će ti doći da popiješ nešto. Slobodno nas kontaktiraj i putem kontakt-a.

Q: Kakva je situacija s pušenjem u klubu?

A: Trovati se nikotinom smiješ u prvoj i drugoj prostoriji Palacha, dok u koncertnoj (trećoj) je zabranjeno, ali zapamti da sebi najviše štetiš. Pušenje drugih osušenih biljaka nije dozvoljeno prema trenutno važećim zakonima, zato uvijek oprezno s tim.
Vidi pravila kluba.

Q: Imam novi bend / ideju / program / predstavu i željeli bi nastupiti, kako do gaže u Palachu?

A: Takve poput tebe i čekamo! U rubrici “Za izvođače” pronaći ćeš obrazac koji ćeš ispuniti traženim informacijama o ideji, a na temelju njih mi ćemo pronaći najbolji način za realizaciju tvoje vizije.

Q: Pišem izvještaje s koncerata za specijalizirani glazbeni portal, kako da se akreditiram kod vas?

A: Lijepo da si se odlučio izvjestiti o našem događaju. U rubrici “Za medije” samo ispuni obrazac s osobnim podacima i podacima o mediju i nakon obrade zahtjeva ti se javimo s potvrdom. Priložena najava događaja također ti ne može škoditi.

Q: Moga pitanja nema tu! Što sada?

A: Slobodno nas kontaktiraj putem kontakt obrazca, vrlo rado će mo ti odgovoriti na tvoj upit.