Uvjeti korištenja

Web stranica OKC Palach sastoji se od različitih sadržaja koje održava OKC Palach pod SUM-om.

Posjećujući ovu stranicu ili koristeći se njome, pristajete na ovdje navedena pravila.

Web stranicom OKC Palach možete se koristiti uz uvjet da pristanete na pravila, uvjete i objave koje ona sadržava, bez modifikacija. Koristite li se ovom stranicom, smatra se da se slažete sa svim pravilima, uvjetima i odredbama.

Modifikacija ovih pravila korištenja

OKC Palach redovito provjerava i ažurira informacije objavljene na stranici. OKC Palach zadržava pravo na izmjenu pravila, uvjeta i objava koje reguliraju njeno korištenje. OKC Palach ne prihvaća odgovornost niti jamči da su informacije uvijek aktualne, ispravne i/ili potpune.

Veze do stranica treće strane

Web stranica OKC Palach može sadržavati veze prema drugim web stranicama (“Linked Sites”). OKC Palach nema kontrolu nad tim stranicama niti je odgovorna za njihov sadržaj, uključujući bez ograničenja vezu prema nekoj drugoj stranici, ili izmjene i ažuriranje takve stranice. OKC Palach nije odgovoran za webcasting ili drugu vrstu prijenosa koju primi s povezane stranice.

Nezakonito ili zabranjeno korištenje

Uvjet korištenja web stranice OKC Palach vaše je jamstvo da nećete upotrebljavati navedenu web stranicu u svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim pravilima, uvjetima ili odredbama. Nije dopušteno koristiti se ovom stranicom na način koji bi štetio stranici ili je onesposobio, preopteretio i narušio te koji bi ometao druge korisnika da se njome služe. Nije dopušteno uzimati ili pokušati dobiti materijale ili informacije na način koji nije omogućen ili ponuđen preko stranice.

Izuzeće od odgovornosti

Informacije, softver, proizvodi i usluge koje stranica sadržava ili nudi mogu sadržavati netočnosti ili tipografske pogreške. Unesene informacije mijenjaju se periodički. OKC Palach može unapređivati i/ili mijenjati web stranicu u bilo kojem trenutku, bez naknadne obaijesti korisnika.

Web stranica OKC Palach ni u kojem slučaju neće biti odgovorna za izravnu, neizravnu, kaznenu, slučajnu, posebnu, posljedičnu štetu koja proizlazi ili je na bilo koji način povezana s korištenjem stranice ili njezinim radom. Navedeno se primjenjuje u najvećemu mogućem opsegu koji propisuje primjenjivi zakon.

Korištenje kolačića

Web stranice OKC Palach koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Više o kolačićima na aboutcookies.org